Φωτίζουμε τις γιορτές & τις αναμνήσεις σας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανάπτυξης του σχεδιασμού και παραγωγής ειδών φωτεινού διακόσμου.

Contact Now
Η εταιρεια μασ  Η εταιρεια μασ  Η εταιρεια μασ  Η εταιρεια μασ  Η εταιρεια μασ

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Αγκαλιάζοντας τη μαγεία του φωτισμού, η Season Decorations εδώ και 35 χρόνια φωτίζει το αστικό τοπίο με μαγικές εποχιακές διακοσμήσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας κατανοεί και ικανοποιεί κάθε ανάγκη των πελατών μας για κάθε περίσταση: από το στάδιο της ανάπτυξης και του σχεδιασμού έως και την κατασκευή εορταστικών φωτιζόμενων στολιδιών.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας βασίζονται στην υψηλή ποιότητα των υλικών μας και στην υποστήριξη σύγχρονων αυτοματοποιημένων συστημάτων παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση, πιστοποιημένα με CE και βαθμό προστασίας IP 65-68, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της ΕΕ.

Tο αλουμίνιο που χρησιμοποιούμε είναι 100% ανακυκλωμένο και τα απόβλητα από τη δημιουργία των κατασκευών μας ανακυκλώνονται και ανακτώνται από τοπικές οργανώσεις ανακύκλωσης σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την μονάδα παραγωγής μας.

 

Σεβόμενοι το περιβάλλον, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των πελατών μας και τη βιώσιμη ανάπτυξη, τα προϊόντα μας έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπή θερμότητας.

Με παρουσία σε σημαντικές εγχώριες (ΔΕΘ, ENERGIA TEC) και διεθνείς εκθέσεις (Ευρωπαϊκή Έκθεση CHRISTMASWORLD στην Φρανκφούρτη), η εταιρεία μας έχει συνάψει συνεργασίες με δήμους σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα η δραστηριότητά της διευρύνεται σταθερά και στο εξωτερικό, σε περιοχές της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Ασίας κ.α.

Έχοντας ως προτεραιότητα την κατανόηση των μοναδικών απαιτήσεων κάθε χώρου, με την εγγύηση της σταθερής απόδοσης, προτείνουμε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις και μετατρέπουμε τη φαντασία σε πραγματικότητα.

Με συνεχή δέσμευση, αξιοπιστία, συνέπεια και την αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη, η Seasons Decorations σας προσκαλεί να δώσετε φως στη φαντασία σας.

 

 

Η ιστορια μασ  Η ιστορια μασ  Η ιστορια μασ  Η ιστορια μασ  Η ιστορια μασ

Η ιστορία μας

Από πολύ μικρή ηλικία, ο Γιώργος Τσαγανίδης εντυπωσιαζόταν από τον μοναδικό εορταστικό φωτοστολισμό του Πειραιά. Άλλωστε, ο Πειραιάς είναι μια πόλη που πρωτοστάτησε από παλιά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό, προσελκύοντας επισκέπτες για την ξεχωριστή εορταστική της ατμόσφαιρα.

Πολύχρωμα και ευφάνταστα στολίδια αγγλικής εισαγωγής, έντυναν την πόλη με τη μαγεία των γιορτών. Αυτή η μαγεία, αρκετά χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1988, οδήγησε τον Γιώργο να ιδρύσει μαζί με την σύντροφο του, Μυρσίνη, τη Season Decorations.

Αρχικά, από μια μικρή αποθήκη στον Πειραιά, ο Γιώργος Τσαγανίδης εισήγαγε παρόμοιο εορταστικό φωτοστολισμό από την Αγγλία. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να κατασκευάζει ο ίδιος τα δικά του στολίδια και πολύ γρήγορα καταξιώθηκε στην αγορά για την ποιότητα των προϊόντων, την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη των πελατών.

Σήμερα, τριανταπέντε χρόνια μετά, η Season Decorations είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κατασκευής ειδών φωτοστολισμού, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Σχηματάρι και φυσικά έδρα της τον Πειραιά.

Την οικογενειακή παράδοση μαζί με τον Γιώργο και τη Μυρσίνη, συνεχίζουν οι κόρες τους, Δάφνη και Σοφία- Σεσίλια , δίνοντας μια νέα πνοή στην εξέλιξη της εταιρείας.

«Παραμένουμε, επιχειρούμε και επενδύουμε παρά τις δυσκολίες στην Ελλάδα, αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας, στην προώθηση της βιωσιμότητας και των “πράσινων” πρακτικών.

Επιδιώκουμε την περαιτέρω επέκταση μας στην Ελλάδα αλλά και στις αγορές του εξωτερικού, δημιουργώντας συνεχώς καλύτερες συνθήκες και παροχές για τους εργαζόμενους μας και την τοπική κοινωνία

“Σας προσκαλούμε να φωτίσουμε μαζί τις γιορτές και τις αναμνήσεις μας”

 

Οικογένεια Τσαγανίδη

Οι αξίες μας

  • Υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και πιστή τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και κανονισμών.
  • Αξιοπιστία , συνέπεια ,σεβασμός και ικανοποίηση του πελάτη με αδιάλειπτη επικοινωνία και επαφή από την αρχή έως το τέλος κάθε έργου και συνεχή παροχή τεχνικής υποστήριξης .
  • Βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη με διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος και της κοινωνικής ευημερίας.
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ

ΣΙΚΑΓΟ, ΗΠΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δήμος Σύρου

Δήμος Σύρου

Δήμος Χαλανδρίου

Δήμος Χαλανδρίου

Δήμος Κορίνθου

Δήμος Κορίνθου

Χίος

Χίος

Δήμος Νίκαιας

Δήμος Νίκαιας

δες περισσότερα