Xmas

Christmasworld 2020, Φρανκφούρτη

Η  με την φετινή συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση "Christmasworld" της Φρανκφούρτης 24 - 28/01/2020, ως αμιγώς ελληνική επιχείρηση με όλη της την παραγωγή στην Ελλάδα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών.

Ευχάριστη έκπληξη έκανε το διαμέτρου και ύψους  5,50μ κουτί δώρου «ΤΟΥΡΤΑ» με δύο εισόδους, που ήταν τοποθετημένο στο κέντρο του 220m2 περιπτέρου μας  και χρησιμοποιήθηκε σαν χώρος συνάντησης και συζήτησης με τους επισκέπτες.

      

Οι άμαξες της Σταχτοπούτας, του Χρυσού ροδιού, το μεγάλο έλκυθρο, τα μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δένδρα, το τεράστιο xmAs  ήταν το σημείο αναφοράς και λήψης αναμνηστικών φωτογραφιών στην φετινή έκθεση.

   

    

Το «MADE IN GRECE by SEASONS DECORATIONS» με υψηλής ποιότητας και αισθητικής εορταστικές διακοσμήσεις τιμά την χώρα στο εξωτερικό και  αποτελεί επίσης κίνητρο συνεργασίας και ανάπτυξης του κλάδου και στο εσωτερικό.

   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκθέματά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: [email protected]

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην έκθεση του εργοστασίου μας και να ανακαλύψετε από κοντά τις καινοτόμες τάσεις διακόσμησης που θα επικρατήσουν τα Χριστούγεννα 2020 - 2021

Για να δείτε περισότερα στιγμιότυπα από την Έκθεση "Christmasworld" κάντε κλίκ εδώ και εδώ